KVALITETSKONTROL

Kvalitetskontrol

Vores kvalitetskontrol - Deres sikkerhed for veludført arbejde.

DS Rengøring sætter kvalitet meget højt. Det gælder for alle ansatte i virksomheden, at der skal udføres et kvalitetsmæssigt forsvarligt arbejde.

 

Det starter ved den første kundekontakt, hvor vi afdækker kundens behov, og derefter udarbejder specifikke og entydige instruktioner for arbejdets udførelse.

 

Efter godkendelse af ordre og inden opstart, afholder vi et møde med kunden, hvor vi bl.a. får afdækket virksomhedens sikkerhedsprocedurer, og arbejdsmiljøet evalueres, får udleveret evt. nøgler/nøglekort/koder, hvor gør vi af affald osv.

 

Skema vedrørende ovenstående udfyldes, ligesom udarbejdede arbejdstegninger, der er farvelagt, samt rengøringsinstruktioner udleveres til vore medarbejdere. Mapper med udførlige arbejdsinstruktioner, farvelagte tegninger og sikkerhedsdatablade opsættes/ophænges i alle rengøringsrum. Disse opdateres løbende, efter behov.

 

Egenkontrol udføres jævnligt af medarbejderne, og yderligere kontrol udføres af tilsyn fra DS Rengøring evt. i samarbejde med kundens repræsentanter på de enkelte områder, og kvalitetsrapport udføres for hvert enkelt område, således at historikken kan bevares, dette giver således også mulighed for at justere eller forbedre assistenternes arbejde således, at den ønskede ensartede kvalitet opnås ifølge arbejdsbeskrivelserne.

DS RENGØRING | CVR: 26070090 | TLF: 26 84 30 60 | INFO@DSREN.DK | ROHOLMSVEJ 2, 2620 ALBERTSLUND